BURSA / İZNİK - Alparslan Ortaokulu

Etiket Sonuçları: için

Ara

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğretmenleri Serap DENİZ ve Serap EYİGÜN liderliğinde 6-A sınıfı öğrencilerinden, Nisan KARATORAK ve arkadaşları, Fatma Zehra AYDOĞDU, Eymen Efe ÇINAR, Eslem VARVAR ve Ömer İNAN'ın yardımlarıyla okul çapında sokak hayvanlarına mama desteği kampanyası düzenlenmiştir. Kampanyaya öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Sokakta yaşayan köpek ve kediler için toptan mama alımı yapılmıştır. Kampanyayı yürüten öğrencilerimiz ve desteklerini eksik etmeyen Okul Rehber Öğretmenimiz Erkan İNAN, 4 Aralık Cumartesi günü sahil şeridinde belediyenin yiyecek kutularına ve uygun yerlere köpek maması bırakmışlardır.

Eyl

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Mahinur KILIÇ rehberliğinde yürütülen ve 7.sınıf öğrencilerimizden oluşan proje ekibimizle