BURSA / İZNİK - Alparslan Ortaokulu

Kas

Cumhuriyet'imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün sonsuzluğa göçüşünün 85.yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı gerçekleştirildi.

Kas

Ekm

Sayın Velimiz,

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Okul Aile Birliği olağan genel kurul toplantısı 26/10/2023 Perşembe günü saat 15:30’da Alparslan Ortaokulu’nda yapılacaktır. Aşağıda yer alan gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuza teşrifinizi bekleriz.

Alparslan Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu

Ekm

Ara

Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğretmenleri Serap DENİZ ve Serap EYİGÜN liderliğinde 6-A sınıfı öğrencilerinden, Nisan KARATORAK ve arkadaşları, Fatma Zehra AYDOĞDU, Eymen Efe ÇINAR, Eslem VARVAR ve Ömer İNAN'ın yardımlarıyla okul çapında sokak hayvanlarına mama desteği kampanyası düzenlenmiştir. Kampanyaya öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Sokakta yaşayan köpek ve kediler için toptan mama alımı yapılmıştır. Kampanyayı yürüten öğrencilerimiz ve desteklerini eksik etmeyen Okul Rehber Öğretmenimiz Erkan İNAN, 4 Aralık Cumartesi günü sahil şeridinde belediyenin yiyecek kutularına ve uygun yerlere köpek maması bırakmışlardır.

Telafide Bende Varım

Telafide Ben de Varım başvurusu!

Telafi eğitimi ne zaman başlıyor,

telafi eğitimi başvurusu nasıl yapılır?

Haz

Evdeki Fen(a) İşler proje ekibi Nisan ayı Genially ile Fen(a) Labirent, Quizizz ile boşluk doldurma, Hologram tasarımı, Tohumlar fen(a)laşıyor ve Slogan yapbozu etkinliklerimiz